15 | Udržovaný krajní řadový dům 6+1, plocha 225 m2, pozemek 400 m2

Zlenická, 10400, Praha 22, Praha  

16 490 000 Kč

cena je včetně provize, právních a finančních služeb

K nastěhování dle dohody.

Exkluzivně nabízíme k prodeji udržovaný krajní řadový dům 6+1 po celkové rekonstrukci s plochou 225 m2 a pozemkem o velikosti 400 m2 (zastavěná plocha 131 m2). Nachází se ve velmi klidné části žádané lokality Praha Uhříněves.

Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu, plyn a disponuje studnou.

Parkování: garáž v domě a parkovací stání s přístřeškem na pozemku. Dvoje vrata pro vjezd na pozemek jsou elektricky dálkově ovládaná.

Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nový plynový kondenzační kotel. Dům je zateplen. Energetická náročnost je D.

V domě je nainstalován alarm.

Suterén je rozdělen na garáž pro 1 auto, dílnu, technické místnosti, koupelnu s WC,a sprchovým koutem a světlou obytnou místnost, která je využitelná jako pracovna nebo samostatná garsonka a která je přístupná samostatným vchodem ze zahrady.

Ve zvýšeném přízemí se nachází světlý obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále vstupní hala a WC. K jídelně přiléhá prosvětlená zimní zahrada, ze které je přístup schodištěm do zahrady. V obývacím pokoji jsou krbová kamna.

V 1. patře jsou tři prostorné ložnice, jedna z nich se vstupem na terasu. Na patře je k dispozici velká koupelna s vanou a WC.

Zahrada o velikosti 270 m2 je osázena trvalkami, dřevinami a vzrostlými stromy. K domu přiléhá na jižní straně terasa s pergolou zastíněná vistárií.

Dům se nachází v klidné, rezidenční části obce. Autobusové zastávky mnoha linek jsou vzdálené 6 minut chůze, vlakové nádraží Praha Uhříněves 10 minut. Cesta vlakem na Hlavní nádraží v centru Prahy trvá 20 minut. V docházkové vzdálenosti od domu je veškerá občanská vybavenost: školy, školky, lékařský dům, úřady, restaurace, nákupy (3 supermarkety v místě). Obchodní zóna Průhonice-Čestlice s Aquaparkem je vzdálená 4 km. Na cyklostezky se lze napojit přímo od domu a přírodní lokality v blízkém okolí poskytují mnoho příležitostí k procházkám a rekreaci.
Poloha objektu řadový
Druh objektu skeletová
Stav objektu po rekonstrukci
Počet podlaží v objektu 1
Typ domu přízemní
Zastavěná plocha 131 m2
Užitná plocha 225 m2
Plocha parcely 400 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Individuální; Plynovod
Topení Lokální - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy D - Méně úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Filip Kušmirek

Telefon: +420724872747
E-mail: filip.kusmirek@immoleasing.cz

Kontaktní formulář